Freixenet
MIA BLANCO

Hunajainen ja hedelmäinen Mia Blanco on puolimakea ja eloisa viini, jossa maistuu Barcelonan kesä.

Mia Blanco on raikas ja hedelmäinen valkoviini, joka on valmistettu alkuperäisistä katalonialaisista rypäleistä; Macabeosta, Xarel-losta ja Parelladasta. Sekaan on laitettu hieman kukkeita ja trooppisia aromeja tuovaa Moscatel-rypälettä. Viinin tuoksussa voi aistia omenoiden ja päärynöiden aromeja, sekä hieman appelsiininkukkaa. Maultaan viini on puolimakea, mutta samalla raikas ja hennon hunajainen. Mia Blanco sopiikin sellaisenaan juotavaksi tai manchego-juuston, salaattien, kanan ja jopa sinihomejuuston tai pateiden kanssa. Se sopii myös tulisille aasialaisille ruoille.

Tuotetiedot

RYPÄLEET: Parellada, Macabeo, Xarel-lo, Moscatel

PULLOKYPSYTYS:

ALKOHOLIPITOISUUS: 12

SOKERIPITOISUUS: 20 g/l

TUOTENUMERO: 598837

HINTA: 9,58

 

VIININ VALMISTUS
lisätietoja sulje

Freixenet
MIA TEMPRANILLO

Pehmeä ja täyteläinen Mia Tempranillo on luonteikas punaviini, jossa voi aistia hentoa hilloisuutta ja mausteisuutta.

Mia Tempranillo on keskitäyteläinen, hedelmäinen punaviini. Se on monipuolinen liharuokien kumppani, esim. naudalle ja lampaalle, sekä pastalle ja grillatuille kasviksille. Se sopii nautittavaksi myös sellaisenaan hieman viilennettynä.

Tuotetiedot

RYPÄLEET: Tempranillo

PULLOKYPSYTYS:

ALKOHOLIPITOISUUS: 14 %

SOKERIPITOISUUS:

TUOTENUMERO: 948207

HINTA: 10,04

 

VIININ VALMISTUS
lisätietoja sulje

Freixenet
MIA MOSCATO FRUITY & SWEET

Kupliva, makea ja matala-alkoholinen Mia Moscato on täydellinen juhlajuoma!

Mia Moscato on valmistettu herkullisen makeista espanjalaisista Moscatel-rypäleistä. Pirteiden kuplien siivittämässä maussa voi aistia persikoiden, sitrusten ja etenkin aprikoosien aromeja. Kukkea ja trooppisen hedelmäinen Moscato sopii hyvin juhlajuomaksi, mutta myös monien erilaisten ruokien kanssa jälkiruoasta juustoihin. Ja mikä parasta, Mia Moscato sisältää vain 7% alkoholia.

Saatavilla myös 20cl koossa.
Tuotenumero: 541513

Tuotetiedot

RYPÄLEET: Moscatel

PULLOKYPSYTYS:

ALKOHOLIPITOISUUS: 7 %

SOKERIPITOISUUS: 95 g/l

TUOTENUMERO: 927147

HINTA: 9,56

 

VIININ VALMISTUS
lisätietoja sulje

Freixenet
MIA FRESH & CRISP SPARKLING

Miksi säästellä kuohuviiniä vain erityistilanteisiin? Mia Fresh and Crisp Sparkling on raikas ja päärynäinen kuohuviini, joka maistuu aina, kun tekee mieli kuplivaa juotavaa.

Mia Fresh and Crisp Sparkling on perinteisistä espanjalaisista kuohuviinirypäleistä valmistettu kuohuviini, jonka raikkaassa ja puolikuivassa maussa voi aistia kypsien sitrushedelmien, omenoiden ja päärynöiden aromeja, sekä hentoa mausteisuutta. Mia Fresh and Crisp on ihana aperitiivi, mutta se sopii myös runsaiden salaattien tai tapas-tyylisten naposteltavien kanssa nautittavaksi.

Tuotetiedot

RYPÄLEET: Parellada, Macabeo ja Xarel-lo

PULLOKYPSYTYS:

ALKOHOLIPITOISUUS: 11,5 %

SOKERIPITOISUUS: 20 g/l

TUOTENUMERO: 902077

HINTA: 10,29

 

VIININ VALMISTUS
lisätietoja sulje

Freixenet
MIA MOSCATO ROSE

Erityisen herkulliset hetket vaativat jotain suloista. Mia Moscato Rose on makea ja runsaan kukkea kuohuviini, joka on pakattu kätevään piccolopulloon.

Mia Moscato Rose on tehty suurimmaksi osaksi valkoisista Moscatel-rypäleistä, joiden sekaan on lisätty hieman punaista Tempranilloa. Lopputuloksena on trooppisen hedelmäinen ja hennon karkkinen kuohuviini, jossa voi aistia hentoa vadelmaisuutta ja kukkeita aromeja. Makean makunsa ansiosta se on ihana juoma leivosten, kuten kuppikakkujen, tuoreiden marjojen tai valkosuklaisten herkkujen kanssa. Toisaalta, se sopii myös tulisten thai-ruokien ja sinihomejuuston seuraksi.

Tuotetiedot

RYPÄLEET: Moscatel, Tempranillo

PULLOKYPSYTYS:

ALKOHOLIPITOISUUS: 7 %

SOKERIPITOISUUS: 80 g/l

TUOTENUMERO: 910883

HINTA: 3,49

 

VIININ VALMISTUS
lisätietoja sulje

Freixenet
MIA DAIQUIRI STRAWBERRY LEMON

Freixenet Mia Daiquiri Strawberry Lemon on helmeilevän raikas cocktail, jossa yhdistyvät roseeviini, kypsät mansikat ja ripaus sitruunaa.

Viinipohjainen aromatisoitu juoma on matala-alkoholinen 7.5% ja siinä on sokeria 80 g/L. Mai Daiquiri on herkullisen hedelmäinen kesäjuoma tai alkudrinkki. Viilennä, kaada jääpalojen päälle lasiin, lisää tuoreita ananaksen paloja korostamaan makua tai koristele lasin reuna mansikan viipaleella.

Tuotetiedot

RYPÄLEET:

PULLOKYPSYTYS:

ALKOHOLIPITOISUUS: 7,5

SOKERIPITOISUUS: 80

TUOTENUMERO: 685217

HINTA: 8,92

 

VIININ VALMISTUS
lisätietoja sulje

Freixenet
MIA SANGRIA CLASSIC ROYAL

Täydellistä sangriaa, suoraan pullosta! Lisää halutessasi vain hedelmät ja jäät.

Espanjalaisille kesä ei ole mitään ilman kunnon sangriaa. Mia Sangria Classic Royal on herkullinen sekoitus punaviiniä ja hedelmämehua, joka sopii nautittavaksi sellaisenaan tai kesäisten ruokien, kuten paellan kanssa. Paras tapa tarjoilla sangriaa on kaataa se jäillä ja hedelmillä täytettyyn kannuun ja nauttia ulkona ystävien kanssa.

Tuotetiedot

RYPÄLEET: Tempranillo

PULLOKYPSYTYS:

ALKOHOLIPITOISUUS: 8,5 %

SOKERIPITOISUUS: 90 g/l

TUOTENUMERO: 955107

HINTA: 9,58

 

VIININ VALMISTUS
lisätietoja sulje