Freixenet
PROSECCO DOC EXTRA DRY

Kristallimaiseen pulloon pakattu tyylikäs Freixenet Prosecco DOC Extra Dry tulee Italian Veneton alueelta. Raikkaan hedelmäinen kuohuviini täydentyy pehmeiden kuplien eloisuudella. Silloin kun toivot hieman enemmän kuplivaa iloa elämään!

Kuiva, hapokas, sitrusmarmeladinen, päärynäinen ja kevyen persikkainen Prosecco on monikäyttöinen kuohuviini seurustelujuomaksi, ruuan yhteyteen ja on upea lahjavieminen. Pitkän tuotekehityksen tavoitteena on ollut luoda Prosecco, joka erottuu massasta ja jonka maku on herkullinen. Läpi historiansa ennakkoluulottomasti rajoja rikkonut Freixenet onnistui hienosti laajentamalla valikoimaansa espanjalaisista cavoista italialaisiin kuohuviineihin.
Saatavilla myös 20 cl kokoisena.

Tuotetiedot

RYPÄLEET: Glera

PULLOKYPSYTYS:

ALKOHOLIPITOISUUS: 11

SOKERIPITOISUUS: 17

TUOTENUMERO: 957107

HINTA: 14,99

 

VIININ VALMISTUS
lisätietoja sulje

Freixenet
ITALIAN ROSÉ SPARKLING EXTRA DRY

Hempeän herkullinen Freixenet Italian Rosé kuohuviini on täydellinen aperitiivi ja ylellinen juhlajuoma. Tuoksu on vahvan hedelmäinen ja pehmeässä maussa voi aistia vadelmaa, kypsää aprikoosia ja persikkaa.

Freixenet Italian Roséssa on samaa tyyliä kuin proseccoissa, koska valmistukseen on käytetty Glera rypäleitä ja ripauksen väriä antaa Pinot Noir. Pirteä sitruksinen hapokkuus tasapainottaa runsasta hedelmäisyyttä. Sopii mainiosti maljannostoon, seurusteluun tai ruokapöytään vaikkapa äyriäis-, kala- ja kasvisherkkujen kera.

Saatavilla myös 20cl kokoisena.

Tuotetiedot

RYPÄLEET: Glera, Pinot Noir

PULLOKYPSYTYS:

ALKOHOLIPITOISUUS: 11

SOKERIPITOISUUS: 14

TUOTENUMERO: 938197

HINTA: 14,99

 

VIININ VALMISTUS
lisätietoja sulje

Freixenet
CARTA NEVADA CAVA MEDIUM DRY

Carta Nevada on ollut markkinoilla jo vuodesta 1995. Kullanhohtoisten kuplien suosion takana on puolikuiva maku, joka sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Freixenet Carta Nevada on raikas puolikuiva kuohuviini, joka on ollut olennainen osa unohtumattomia juhlia jo vuodesta 1995. Carta Nevadan tuoksussa voi aistia omenoiden ja sitrusten aromeja ja sen hunajainen ja kukkea maku on erinomainen johdatus Freixenet’n cavojen maailmaan. Hennon makeutensa ansiosta Carta Nevada sopii hyvin aperitiiviksi sekä myös mausteistenkin tapasten ja naposteltavien seuraan. Jokainen Carta Nevada –pullo on läpikäynyt vähintään 10 kuukautta kestäneen pullokypsytyksen, jolloin syntyvät viinin runsaat kuplat sekä hennon mausteinen maku.

Saatavilla myös 20cl kokoisena.

Tuotetiedot

RYPÄLEET: Parellada, Macabeo ja Xarel-lo

PULLOKYPSYTYS: 10-15 kuukautta

ALKOHOLIPITOISUUS: 11,5 %

SOKERIPITOISUUS: 35 g/l

TUOTENUMERO: 008966

HINTA: 9,79

 

VIININ VALMISTUS
lisätietoja sulje

Freixenet
CORDON NEGRO BRUT

Maailman rakastetuimman cavan tunnistaa sen tyylikkäästä mustasta pullosta ja raikkaasta mausta. Cordon Negro Brutin eloisa maku ja runsaat kuplat tekevät jokaisesta tilanteesta hieman erityisemmän.

Freixenet Cordon Negro on kuiva, raikas ja eloisa kuohuviini, jossa on runsaat ja pitkäkestoiset kuplat. Sen maussa voi aistia sitrushedelmien, omenan, persikan, hunajamelonin ja ananaksen aromeja. Jokainen Cordon Negro Brut –pullo on läpikäynyt vähintään 12 kuukautta kestäneen pullokypsytyksen, jolloin viini saa pienet ja runsaat kuplat sekä hennon mausteisen maun.

Cordon Negro Brut on tyylikäs valinta aperitiiviksi, mutta se sopii nautittavaksi myös kalaruokien tai erilaisten tapasten kanssa.

Saatavilla myös:
0,2l piccolo
Tuotenumero: 008964

1,5l Magnum
Tuotenumero: 008963

Tuotetiedot

RYPÄLEET: Parellada, Macabeo and Xarel-lo

PULLOKYPSYTYS: 12-18 kuukautta

ALKOHOLIPITOISUUS: 11,5 %

SOKERIPITOISUUS: 9 g/l

TUOTENUMERO: 008961

HINTA: 10,75

 

VIININ VALMISTUS
lisätietoja sulje

Freixenet
CORDON ROSADO

Rosado tarkoittaa espanjaksi vaaleanpunaista. Herkullisen mansikkainen cava on loistava valinta silloin, kun tilanne vaatii pinkkejä kuplia!

Freixenet Rosado on kuiva ja intensiivisen vaaleanpunainen kuohuviini, jonka tuoksussa voi aistia mansikoiden, kirsikoiden ja puolukoiden aromeja. Sen pehmeää ja hennon mausteista makua siivittävät runsaat ja pienet kuplat ja jälkimaussa voi aistia granaattiomenan ja viikunoiden aromeja.

Paikallisista rypälelajikkeista, Trepatista ja Garnachasta valmistettu Cordon Rosado on oiva valinta ruokajuomaksi runsaille salaateille ja grillatulle lohelle. Jokainen Cordon Rosado –pullo on läpikäynyt vähintään 12 kuukautta kestäneen pullokypsytyksen, jolloin viini saa runsaat kuplat sekä hennon mausteisen maun.

Saatavilla myös:

0,2l piccolo
Tuotenumero: 517143

Tuotetiedot

RYPÄLEET: Trepat & Garnacha

PULLOKYPSYTYS: 12-18 kuukautta

ALKOHOLIPITOISUUS: 12,00%

SOKERIPITOISUUS: 9 g/l

TUOTENUMERO: 517147

HINTA: 10,69

 

VIININ VALMISTUS
lisätietoja sulje

Freixenet
ICE CUVÈE ESPECIAL CAVA SEMI SECO

Kuohuviiniä jäillä? Kyllä! Freixenet on tuonut erityisen raikkaan tavan nauttia cavaa: suuresta lasista jäiden ja mintunlehtien kera.

Freixenet Ice Cava on hedelmäinen ja sitruksinen cava, joka on parhaimmillaan suuresta lasista jäiden kera nautittuna. Tuoksultaan hennon kukkean Ice Cavan maussa voi aistia kypsien sitruunoiden, persikoiden ja vihreiden omenoiden aromeja, sekä hentoa trooppista mausteisuutta. Runsaan kupliva ja sopivan makea viini ei kavahda jäiden tuomaa viileyttä, saati mintunlehtien tai marjojen tuomaa aromikkuutta.

Tuotetiedot

RYPÄLEET: Chardonnay, Macabeo, Xarel-lo, Parellada

PULLOKYPSYTYS: 10-12 kuukautta

ALKOHOLIPITOISUUS: 11 %

SOKERIPITOISUUS: 45 g/l

TUOTENUMERO: 919127

HINTA: 11,89

 

VIININ VALMISTUS
lisätietoja sulje

Freixenet
ICE ROSÉ CUVÉE ESPECIAL CAVA SEMI SECO

Vaaleanpunainen Ice Rosé Cuvée nautitaan jäiden kera suuresta lasista – näyttävä ja trendikäs tarjottava maistuu kaikille.

Vaaleanpunainen Ice Rosé Cava on parhaimmillaan isojen jääpalojen, pensasmustikoiden ja mansikoiden kanssa nautittuna. Ice Rose Cava on valmistettu Garnacha- ja Pinot Noir -rypäleistä ja lisäksi siinä on hieman Chardonnay’ta. Garnacha tuo ripauksen mausteisuutta ja kypsää punaista marjaisuutta ja Pinot Noir puolestaan raikkautta, hapokkuutta ja metsämarjojen aromeita. Chardonnay luo viiniin tasapainon jäiden kera. Pullokypsytys on kestänyt 9-12 kk.

Tuotetiedot

RYPÄLEET: Garnacha, Pinot Noir

PULLOKYPSYTYS: 9-12 kk

ALKOHOLIPITOISUUS: 12

SOKERIPITOISUUS: 45

TUOTENUMERO: 953977

HINTA: 11,89

 

VIININ VALMISTUS
lisätietoja sulje

Freixenet
XPERIENCIA CAVA SECO

Pirteällä, helposti lähestyttävällä ja ihastuttavan hedelmäisellä Xperiencialla ei voi mennä vikaan. Suutuntuma on pehmeä ja tasainen, sitruksinen hapokkuus antaa sille ryhdikkyyttä.

Xperiencia Cavassa yhdistyy monia miellyttävä puolikuiva makeusaste ja cavalle tuttu omenainen raikkaus ja hento mantelisuus. Minimissään 12 kk pullokypsytty cava on sekoitus kolmea cava-rypälettä: 50 % Parelladaa, 30 % Macabeoa ja 20 % Xarel-loa.

Tuotetiedot

RYPÄLEET: Parellada, Macabeo, Xarel-lo

PULLOKYPSYTYS: min. 12 kk

ALKOHOLIPITOISUUS: 11,5

SOKERIPITOISUUS: 20

TUOTENUMERO: 585637

HINTA: 11,89

 

VIININ VALMISTUS
lisätietoja sulje

Freixenet
BIO CAVA BRUT

Pehmeä ja hedelmäinen Bio Cava Brut on valmistettu luomuviljellyistä rypäleistä. Nautinnollista, luonnollisesti.

Bio Cava on erittäin pehmeä, mutta kuiva cava, joka on valmistettu luomuviljelyn edelläkävijänä tunnetulla Valencian alueella kasvaneista rypäleistä. Viinin tuoksussa voi aistia valkoisia kukkia ja hentoa yrttisyyttä. Suussa viinin pehmeät ja runsaat kuplat kantavat omenoiden, päärynöiden ja sitrushedemien aromeita. Bio Cava on täydellinen aperitiivi, mutta se sopii myös herkkien kalaruokien, äyriäisten ja kesäisten salaattien juomaksi.

Tuotetiedot

RYPÄLEET: Chardonnay, Macabeo

PULLOKYPSYTYS: 12 kuukautta

ALKOHOLIPITOISUUS: 11,5 %

SOKERIPITOISUUS: 9 g/l

TUOTENUMERO: 901347

HINTA: 12,24

 

VIININ VALMISTUS
lisätietoja sulje

Freixenet
VINTAGE RESERVA CAVA BRUT NATURE

Vintage Reserva on ainoastaan parhaina vuosina valmistettava vuosikertacava, joka on erityisesti äärimmäisen kuivan kuohuviinin ystävien mieleen.

Freixenet Vintage Reserva Cava Brut Nature on valmistettu siten, ettei siihen ole lisätty lainkaan sokeria toisen käymisen jälkeen ja sokeria on lopullisessa viinissä alle 3 grammaa litrassa. Brut Nature- viinityyli vaatii erittäin kypsiä rypäleitä, jonka vuoksi sitä valmistetaan ainoastaan parhaina vuosina. Erittäin pitkä, kahden vuoden pullokypsytys tuo viiniin kermaisen pehmeän suutuntuman ja pyöristää napakkaa hapokkuutta.

Vintage Reservan tuoksussa voi aistia sitrushedelmiä, vihreää omenaa ja häivähdyksen anista. Maultaan viini on täyteläinen ja elegantti, ja pitkässä loppumaussa voi havaita kuivattuja hedelmiä ja lähes suolaisen kaltaista mineraalisuutta.

Loistava valinta blineille, grillatulle kalalle tai juustoille.

Tuotetiedot

RYPÄLEET: Macabeo, Xarel-lo, Parellada

PULLOKYPSYTYS: 24 kuukautta

ALKOHOLIPITOISUUS: 12 %

SOKERIPITOISUUS: alle 3 g/l

TUOTENUMERO: 008512

HINTA: 14,09

 

VIININ VALMISTUS
lisätietoja sulje

Freixenet
ELYSSIA GRAN CUVÉE CAVA BRUT

Elyssia Gran Cuvéessa Freixenet’n viinintekemisen taito yhdistyy moderniin cavatyyliin. Tuloksena on huikean tasapainoinen ja tyylikäs huippucava.

Freixenet Elyssia Gran Cuvéessa yhdistyy Freixenet’n suvun kokemus ja viininvalmistustaito moderniin tapaan lisätä perinteisten cavarypäleiden joukkoon kansainvälisesti tunnettuja Chardonnay ja Pinot Noir -rypäleitä. Tuloksena on täydellisen tasapainoinen ja harmoninen huippukuohuviini, jonka kullanhohtoiset kuplat levittävät akaasiankukan, hunajan, persikoiden ja omenoiden aromeja. Suutuntumaltaan Elyssia Gran Cuvée on täyteläinen ja sen pitkässä maussa voi aistia kypsiä sitrushedelmiä ja paahdettuja manteleita. Runsaan makunsa ja raikkaan hapokkuutensa ansiosa Elyssia Gran Cuvée sopii nautittavaksi läpi aterian.

Elyssia Gran Cuvée on loistava valinta juhlajuomaksi tai äyriäisille ja hienostuneille kalaruoille.

Tuotetiedot

RYPÄLEET: Chardonnay, Macabeo, Parellada, Pinot Noir

PULLOKYPSYTYS: 18 kuukautta

ALKOHOLIPITOISUUS: 11,5 %

SOKERIPITOISUUS: 9 g/l

TUOTENUMERO: 531257

HINTA: 20,50

 

VIININ VALMISTUS
lisätietoja sulje

Freixenet
ELYSSIA CUVÉE DE PRESTIGE PINOT NOIR CAVA BRUT

Elyssia Pinot Noir on upea, 100 % Pinot Noirista valmistettu huippucava, jonka täydellisen tasapainoisessa maussa voi aistia kypsiä punaisia marjoja.

Freixenet Elyssiassa yhdistyy Freixenet’n suvun kokemus ja moderni tapa tehdä kuohuviiniä cavaa sen synnyinseuduilla Penedesissä.  Elyssia Pinot Noir on intensiivisen marjainen roseecava, jonka pitkässä ja täyteläisessä maussa voi aistia kirsikoiden, vadelmien ja punaherukoiden aromeja. Viinin runsaan maun ansiosta se on täydellinen kumppani Välimeren alueen äyriäis- ja kalaruoille, kuten paellalle.

Tuotetiedot

RYPÄLEET: Pinot Noir

PULLOKYPSYTYS: minimissään 10 kuukautta

ALKOHOLIPITOISUUS: 11,5

SOKERIPITOISUUS: 9 g/l

TUOTENUMERO: 595827

HINTA: 19,95

 

VIININ VALMISTUS
lisätietoja sulje

Freixenet
0.0% ROSADO ALKOHOL FREE SPARKLING

Freixenet 0.0% Rosado on hurmaavan vaaleanpunainen alkoholiton vaihtoehto kuohuviinille.

Freixenet on pitkän tuotekehityksen tuloksena onnistunut tuomaan markkinoille kuohuviinin, josta alkoholi on kokonaan poistettu. Kuohuviinijuoma valmistetaan normaalilla käymisprosessilla rypäleistä viiniksi, mutta kun perusviini on valmis, se tyhjiötislataan matalassa lämpötilassa. Paineen vaikutuksesta alkoholi haihtuu, mutta aromit säilyvät. Trooppisen hedelmäinen, hennon marjaisa ja makea Freixenet 0.0% on kuohuva nautinto ilman alkoholia

Eleganttiin pulloon pakattu viini sopii juhlatilaisuuksiin alkumaljaksi, seurustelujuomaksi sekä äyriäisiä sisältävien alkupalojen tai jälkiruokien kera nautittavaksi, erittäin viileänä tarjoiltuna.

Tuotetiedot

RYPÄLEET: Moscatel, Tempranillo

PULLOKYPSYTYS:

ALKOHOLIPITOISUUS: 0 %

SOKERIPITOISUUS: 50 g/l

TUOTENUMERO: 533167

HINTA: 6,89

 

VIININ VALMISTUS
lisätietoja sulje

Freixenet
ALCOHOL FREE SPARKLING

Freixenet 0.0 % näyttää ja maistuu aidolta, mutta ei sisällä alkoholia. Kun haluat nauttia elämän hyvistä hetkistä ilman alkoholia.

Freixenet 0.0 % näyttää ja maistuu aidolta, mutta ei sisällä alkoholia. Se valmistetaan normaalilla käymisprosessilla rypäleistä viiniksi ja kun perusviini on valmis, se tyhjiötislataan matalassa lämpötilassa. Paineen vaikutuksesta alkoholi haihtuu, mutta aromit säilyvät. Rypälelajike on aromaattinen Moscatel. Freixenet 0.0% on puolimakea, kypsän sitruksinen, aprikoosinen, päärynäinen ja kevyen mausteinen kuohuva. Miellyttävä ja tyylikäs juoma, josta nauttivat kaikki kuohuviinin ystävät.

Tuotetiedot

RYPÄLEET: Moscatel

PULLOKYPSYTYS:

ALKOHOLIPITOISUUS:

SOKERIPITOISUUS: 50

TUOTENUMERO: 597133

HINTA: 2,89

 

VIININ VALMISTUS
lisätietoja sulje