

Freixenet
PROSECCO DOC EXTRA DRY
Kristallimaiseen pulloon pakattu tyylikäs Freixenet Prosecco DOC Extra Dry tulee Italian Veneton alueelta. Raikkaan hedelmäinen kuohuviini täydentyy pehmeiden kuplien eloisuudella. Silloin kun toivot hieman enemmän kuplivaa iloa elämään!
Kuiva, hapokas, sitrusmarmeladinen, päärynäinen ja kevyen persikkainen Prosecco on monikäyttöinen kuohuviini seurustelujuomaksi, ruuan yhteyteen ja on upea lahjavieminen. Pitkän tuotekehityksen tavoitteena on ollut luoda Prosecco, joka erottuu massasta ja jonka maku on herkullinen. Läpi historiansa ennakkoluulottomasti rajoja rikkonut Freixenet onnistui hienosti laajentamalla valikoimaansa espanjalaisista cavoista italialaisiin kuohuviineihin.
Saatavilla myös 20 cl kokoisena.
Tuotetiedot
RYPÄLEET: Glera
PULLOKYPSYTYS:
ALKOHOLIPITOISUUS: 11
SOKERIPITOISUUS: 17
TUOTENUMERO: 957107
HINTA: 14,99
VIININ VALMISTUS


Freixenet
ITALIAN ROSÉ SPARKLING EXTRA DRY
Hempeän herkullinen Freixenet Italian Rosé kuohuviini on täydellinen aperitiivi ja ylellinen juhlajuoma. Tuoksu on vahvan hedelmäinen ja pehmeässä maussa voi aistia vadelmaa, kypsää aprikoosia ja persikkaa.
Freixenet Italian Roséssa on samaa tyyliä kuin proseccoissa, koska valmistukseen on käytetty Glera rypäleitä ja ripauksen väriä antaa Pinot Noir. Pirteä sitruksinen hapokkuus tasapainottaa runsasta hedelmäisyyttä. Sopii mainiosti maljannostoon, seurusteluun tai ruokapöytään vaikkapa äyriäis-, kala- ja kasvisherkkujen kera.
Saatavilla myös 20cl kokoisena.
Tuotetiedot
RYPÄLEET: Glera, Pinot Noir
PULLOKYPSYTYS:
ALKOHOLIPITOISUUS: 11
SOKERIPITOISUUS: 14
TUOTENUMERO: 938197
HINTA: 14,99
VIININ VALMISTUS


Freixenet
CARTA NEVADA CAVA MEDIUM DRY
Carta Nevada on ollut markkinoilla jo vuodesta 1995. Kullanhohtoisten kuplien suosion takana on puolikuiva maku, joka sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen.
Freixenet Carta Nevada on raikas puolikuiva kuohuviini, joka on ollut olennainen osa unohtumattomia juhlia jo vuodesta 1995. Carta Nevadan tuoksussa voi aistia omenoiden ja sitrusten aromeja ja sen hunajainen ja kukkea maku on erinomainen johdatus Freixenet’n cavojen maailmaan. Hennon makeutensa ansiosta Carta Nevada sopii hyvin aperitiiviksi sekä myös mausteistenkin tapasten ja naposteltavien seuraan. Jokainen Carta Nevada –pullo on läpikäynyt vähintään 10 kuukautta kestäneen pullokypsytyksen, jolloin syntyvät viinin runsaat kuplat sekä hennon mausteinen maku.
Saatavilla myös 20cl kokoisena.
Tuotetiedot
RYPÄLEET: Parellada, Macabeo ja Xarel-lo
PULLOKYPSYTYS: 10-15 kuukautta
ALKOHOLIPITOISUUS: 11,5 %
SOKERIPITOISUUS: 35 g/l
TUOTENUMERO: 008966
HINTA: 9,79
VIININ VALMISTUS


Freixenet
CORDON NEGRO BRUT
Maailman rakastetuimman cavan tunnistaa sen tyylikkäästä mustasta pullosta ja raikkaasta mausta. Cordon Negro Brutin eloisa maku ja runsaat kuplat tekevät jokaisesta tilanteesta hieman erityisemmän.
Freixenet Cordon Negro on kuiva, raikas ja eloisa kuohuviini, jossa on runsaat ja pitkäkestoiset kuplat. Sen maussa voi aistia sitrushedelmien, omenan, persikan, hunajamelonin ja ananaksen aromeja. Jokainen Cordon Negro Brut –pullo on läpikäynyt vähintään 12 kuukautta kestäneen pullokypsytyksen, jolloin viini saa pienet ja runsaat kuplat sekä hennon mausteisen maun.
Cordon Negro Brut on tyylikäs valinta aperitiiviksi, mutta se sopii nautittavaksi myös kalaruokien tai erilaisten tapasten kanssa.
Saatavilla myös:
0,2l piccolo
Tuotenumero: 008964
1,5l Magnum
Tuotenumero: 008963
Tuotetiedot
RYPÄLEET: Parellada, Macabeo and Xarel-lo
PULLOKYPSYTYS: 12-18 kuukautta
ALKOHOLIPITOISUUS: 11,5 %
SOKERIPITOISUUS: 9 g/l
TUOTENUMERO: 008961
HINTA: 10,75
VIININ VALMISTUS


Freixenet
CORDON ROSADO
Rosado tarkoittaa espanjaksi vaaleanpunaista. Herkullisen mansikkainen cava on loistava valinta silloin, kun tilanne vaatii pinkkejä kuplia!
Freixenet Rosado on kuiva ja intensiivisen vaaleanpunainen kuohuviini, jonka tuoksussa voi aistia mansikoiden, kirsikoiden ja puolukoiden aromeja. Sen pehmeää ja hennon mausteista makua siivittävät runsaat ja pienet kuplat ja jälkimaussa voi aistia granaattiomenan ja viikunoiden aromeja.
Paikallisista rypälelajikkeista, Trepatista ja Garnachasta valmistettu Cordon Rosado on oiva valinta ruokajuomaksi runsaille salaateille ja grillatulle lohelle. Jokainen Cordon Rosado –pullo on läpikäynyt vähintään 12 kuukautta kestäneen pullokypsytyksen, jolloin viini saa runsaat kuplat sekä hennon mausteisen maun.
Saatavilla myös:
0,2l piccolo
Tuotenumero: 517143
Tuotetiedot
RYPÄLEET: Trepat & Garnacha
PULLOKYPSYTYS: 12-18 kuukautta
ALKOHOLIPITOISUUS: 12,00%
SOKERIPITOISUUS: 9 g/l
TUOTENUMERO: 517147
HINTA: 10,69
VIININ VALMISTUS


Freixenet
ICE CUVÈE ESPECIAL CAVA SEMI SECO
Kuohuviiniä jäillä? Kyllä! Freixenet on tuonut erityisen raikkaan tavan nauttia cavaa: suuresta lasista jäiden ja mintunlehtien kera.
Freixenet Ice Cava on hedelmäinen ja sitruksinen cava, joka on parhaimmillaan suuresta lasista jäiden kera nautittuna. Tuoksultaan hennon kukkean Ice Cavan maussa voi aistia kypsien sitruunoiden, persikoiden ja vihreiden omenoiden aromeja, sekä hentoa trooppista mausteisuutta. Runsaan kupliva ja sopivan makea viini ei kavahda jäiden tuomaa viileyttä, saati mintunlehtien tai marjojen tuomaa aromikkuutta.
Tuotetiedot
RYPÄLEET: Chardonnay, Macabeo, Xarel-lo, Parellada
PULLOKYPSYTYS: 10-12 kuukautta
ALKOHOLIPITOISUUS: 11 %
SOKERIPITOISUUS: 45 g/l
TUOTENUMERO: 919127
HINTA: 11,89
VIININ VALMISTUS


Freixenet
ICE ROSÉ CUVÉE ESPECIAL CAVA SEMI SECO
Vaaleanpunainen Ice Rosé Cuvée nautitaan jäiden kera suuresta lasista – näyttävä ja trendikäs tarjottava maistuu kaikille.
Vaaleanpunainen Ice Rosé Cava on parhaimmillaan isojen jääpalojen, pensasmustikoiden ja mansikoiden kanssa nautittuna. Ice Rose Cava on valmistettu Garnacha- ja Pinot Noir -rypäleistä ja lisäksi siinä on hieman Chardonnay’ta. Garnacha tuo ripauksen mausteisuutta ja kypsää punaista marjaisuutta ja Pinot Noir puolestaan raikkautta, hapokkuutta ja metsämarjojen aromeita. Chardonnay luo viiniin tasapainon jäiden kera. Pullokypsytys on kestänyt 9-12 kk.
Tuotetiedot
RYPÄLEET: Garnacha, Pinot Noir
PULLOKYPSYTYS: 9-12 kk
ALKOHOLIPITOISUUS: 12
SOKERIPITOISUUS: 45
TUOTENUMERO: 953977
HINTA: 11,89
VIININ VALMISTUS


Freixenet
XPERIENCIA CAVA SECO
Pirteällä, helposti lähestyttävällä ja ihastuttavan hedelmäisellä Xperiencialla ei voi mennä vikaan. Suutuntuma on pehmeä ja tasainen, sitruksinen hapokkuus antaa sille ryhdikkyyttä.
Tuotetiedot
RYPÄLEET: Parellada, Macabeo, Xarel-lo
PULLOKYPSYTYS: min. 12 kk
ALKOHOLIPITOISUUS: 11,5
SOKERIPITOISUUS: 20
TUOTENUMERO: 585637
HINTA: 11,89
VIININ VALMISTUS


Freixenet
BIO CAVA BRUT
Pehmeä ja hedelmäinen Bio Cava Brut on valmistettu luomuviljellyistä rypäleistä. Nautinnollista, luonnollisesti.
Bio Cava on erittäin pehmeä, mutta kuiva cava, joka on valmistettu luomuviljelyn edelläkävijänä tunnetulla Valencian alueella kasvaneista rypäleistä. Viinin tuoksussa voi aistia valkoisia kukkia ja hentoa yrttisyyttä. Suussa viinin pehmeät ja runsaat kuplat kantavat omenoiden, päärynöiden ja sitrushedemien aromeita. Bio Cava on täydellinen aperitiivi, mutta se sopii myös herkkien kalaruokien, äyriäisten ja kesäisten salaattien juomaksi.
Tuotetiedot
RYPÄLEET: Chardonnay, Macabeo
PULLOKYPSYTYS: 12 kuukautta
ALKOHOLIPITOISUUS: 11,5 %
SOKERIPITOISUUS: 9 g/l
TUOTENUMERO: 901347
HINTA: 12,24
VIININ VALMISTUS


Freixenet
VINTAGE RESERVA CAVA BRUT NATURE
Vintage Reserva on ainoastaan parhaina vuosina valmistettava vuosikertacava, joka on erityisesti äärimmäisen kuivan kuohuviinin ystävien mieleen.
Freixenet Vintage Reserva Cava Brut Nature on valmistettu siten, ettei siihen ole lisätty lainkaan sokeria toisen käymisen jälkeen ja sokeria on lopullisessa viinissä alle 3 grammaa litrassa. Brut Nature- viinityyli vaatii erittäin kypsiä rypäleitä, jonka vuoksi sitä valmistetaan ainoastaan parhaina vuosina. Erittäin pitkä, kahden vuoden pullokypsytys tuo viiniin kermaisen pehmeän suutuntuman ja pyöristää napakkaa hapokkuutta.
Vintage Reservan tuoksussa voi aistia sitrushedelmiä, vihreää omenaa ja häivähdyksen anista. Maultaan viini on täyteläinen ja elegantti, ja pitkässä loppumaussa voi havaita kuivattuja hedelmiä ja lähes suolaisen kaltaista mineraalisuutta.
Loistava valinta blineille, grillatulle kalalle tai juustoille.
Tuotetiedot
RYPÄLEET: Macabeo, Xarel-lo, Parellada
PULLOKYPSYTYS: 24 kuukautta
ALKOHOLIPITOISUUS: 12 %
SOKERIPITOISUUS: alle 3 g/l
TUOTENUMERO: 008512
HINTA: 14,09
VIININ VALMISTUS


Freixenet
ELYSSIA GRAN CUVÉE CAVA BRUT
Elyssia Gran Cuvéessa Freixenet’n viinintekemisen taito yhdistyy moderniin cavatyyliin. Tuloksena on huikean tasapainoinen ja tyylikäs huippucava.
Freixenet Elyssia Gran Cuvéessa yhdistyy Freixenet’n suvun kokemus ja viininvalmistustaito moderniin tapaan lisätä perinteisten cavarypäleiden joukkoon kansainvälisesti tunnettuja Chardonnay ja Pinot Noir -rypäleitä. Tuloksena on täydellisen tasapainoinen ja harmoninen huippukuohuviini, jonka kullanhohtoiset kuplat levittävät akaasiankukan, hunajan, persikoiden ja omenoiden aromeja. Suutuntumaltaan Elyssia Gran Cuvée on täyteläinen ja sen pitkässä maussa voi aistia kypsiä sitrushedelmiä ja paahdettuja manteleita. Runsaan makunsa ja raikkaan hapokkuutensa ansiosa Elyssia Gran Cuvée sopii nautittavaksi läpi aterian.
Elyssia Gran Cuvée on loistava valinta juhlajuomaksi tai äyriäisille ja hienostuneille kalaruoille.
Tuotetiedot
RYPÄLEET: Chardonnay, Macabeo, Parellada, Pinot Noir
PULLOKYPSYTYS: 18 kuukautta
ALKOHOLIPITOISUUS: 11,5 %
SOKERIPITOISUUS: 9 g/l
TUOTENUMERO: 531257
HINTA: 20,50
VIININ VALMISTUS


Freixenet
ELYSSIA CUVÉE DE PRESTIGE PINOT NOIR CAVA BRUT
Elyssia Pinot Noir on upea, 100 % Pinot Noirista valmistettu huippucava, jonka täydellisen tasapainoisessa maussa voi aistia kypsiä punaisia marjoja.
Freixenet Elyssiassa yhdistyy Freixenet’n suvun kokemus ja moderni tapa tehdä kuohuviiniä cavaa sen synnyinseuduilla Penedesissä. Elyssia Pinot Noir on intensiivisen marjainen roseecava, jonka pitkässä ja täyteläisessä maussa voi aistia kirsikoiden, vadelmien ja punaherukoiden aromeja. Viinin runsaan maun ansiosta se on täydellinen kumppani Välimeren alueen äyriäis- ja kalaruoille, kuten paellalle.
Tuotetiedot
RYPÄLEET: Pinot Noir
PULLOKYPSYTYS: minimissään 10 kuukautta
ALKOHOLIPITOISUUS: 11,5
SOKERIPITOISUUS: 9 g/l
TUOTENUMERO: 595827
HINTA: 19,95
VIININ VALMISTUS


Freixenet
0.0% ROSADO ALKOHOL FREE SPARKLING
Freixenet 0.0% Rosado on hurmaavan vaaleanpunainen alkoholiton vaihtoehto kuohuviinille.
Freixenet on pitkän tuotekehityksen tuloksena onnistunut tuomaan markkinoille kuohuviinin, josta alkoholi on kokonaan poistettu. Kuohuviinijuoma valmistetaan normaalilla käymisprosessilla rypäleistä viiniksi, mutta kun perusviini on valmis, se tyhjiötislataan matalassa lämpötilassa. Paineen vaikutuksesta alkoholi haihtuu, mutta aromit säilyvät. Trooppisen hedelmäinen, hennon marjaisa ja makea Freixenet 0.0% on kuohuva nautinto ilman alkoholia
Eleganttiin pulloon pakattu viini sopii juhlatilaisuuksiin alkumaljaksi, seurustelujuomaksi sekä äyriäisiä sisältävien alkupalojen tai jälkiruokien kera nautittavaksi, erittäin viileänä tarjoiltuna.
Tuotetiedot
RYPÄLEET: Moscatel, Tempranillo
PULLOKYPSYTYS:
ALKOHOLIPITOISUUS: 0 %
SOKERIPITOISUUS: 50 g/l
TUOTENUMERO: 533167
HINTA: 6,89
VIININ VALMISTUS


Freixenet
ALCOHOL FREE SPARKLING
Freixenet 0.0 % näyttää ja maistuu aidolta, mutta ei sisällä alkoholia. Kun haluat nauttia elämän hyvistä hetkistä ilman alkoholia.
Freixenet 0.0 % näyttää ja maistuu aidolta, mutta ei sisällä alkoholia. Se valmistetaan normaalilla käymisprosessilla rypäleistä viiniksi ja kun perusviini on valmis, se tyhjiötislataan matalassa lämpötilassa. Paineen vaikutuksesta alkoholi haihtuu, mutta aromit säilyvät. Rypälelajike on aromaattinen Moscatel. Freixenet 0.0% on puolimakea, kypsän sitruksinen, aprikoosinen, päärynäinen ja kevyen mausteinen kuohuva. Miellyttävä ja tyylikäs juoma, josta nauttivat kaikki kuohuviinin ystävät.
Tuotetiedot
RYPÄLEET: Moscatel
PULLOKYPSYTYS:
ALKOHOLIPITOISUUS:
SOKERIPITOISUUS: 50
TUOTENUMERO: 597133
HINTA: 2,89
VIININ VALMISTUS
Carta Nevada valmistetaan sekoittamalla kolmea paikallista rypälelajiketta: Macabeoa, Xarel-loa ja Parelladaa. Rypälemehu saa käydä kymmenen päivän ajan, jonka jälkeen se muuttuu viiniksi, joka kirkastetaan, sekoitetaan ja pullotetaan. Pullot saavat levätä Freixenet’n viinitalon kellareissa 10-12 kuukauden ajan, jonka jälkeen toinen käyminen on päättynyt. Viini uudelleenkorkitetaan ja makeutetaan sopivaksi, jonka jälkeen viini on valmista nautittavaksi.
Cordon Negro valmistetaan sekoittamalla kolmea paikallista rypälelajiketta: Macabeoa, Xarel-loa ja Parelladaa. Rypälemehu saa käydä kymmenen päivän ajan, jonka jälkeen se muuttuu viiniksi, joka kirkastetaan, sekoitetaan ja pullotetaan. Pullot saavat levätä Freixenet’n viinitalon kellareissa 12-18 kuukauden ajan, jonka jälkeen toinen käyminen on päättynyt ja viini on kypsää nautittavaksi.
Cordon Rosado on sekoitus kahta rypälelejiketta – aromikasta Trepatia ja mansikkaista Garnachaa. Kuten kaikki Freixenet’n cavat, viini on käynyt läpi kaksi käymistä, joista ensimmäinen tapahtuu 12 päivän ajan lämpökontrolloiduissa terästankeissa ja toinen 12-18 kuukauden ajan pulloissa.
Klassisten cavarypäleiden lisäksi Freixenet Ice Cavaan on lisätty Chardonnay –rypälettä tuomaan hedelmäisyyttä ja sitruksisuutta. Kuten kaikki cava, viini on saanut kuplansa pullossa tapahtuvasta toisesta käymisestä, joka tuo alkoholin ja hiilidioksidin lisäksi viiniin hentoa paahteisuutta. Pullokypsytyksen jälkeen tapahtuvan korkinvaihdon yhteydessä viiniin lisättiin hieman sokeria.
Klassisen espanjalaisrypäleen Macabeon lisäksi Bio Cavaan on käytetty kansainvälisesti tunnettua Chardonnay-rypälettä, joka tuo viiniin hedelmäisyyttä ja sitruksisuutta. Valencian alueella vallitsevan välimerellisen ilmaston ansiosta rypäleet saavuttavat optimaalisen kypsyyden, jolloin tuloksena on erittäin pehmeä ja hedelmäinen viini.
Viini on sekoitus kolmea klassista cavarypäletta: Macabeoa, Xarel-loa ja Parelladaa. Rypäleistä puristettu mehu käytetään ensin viiniksi, joka pullotetaan toista käymistä ja 24 kuukautta kestävää pullokypsytystä varten
Viini on sekoitus klassisia cavarypäleitä Macabeoa ja Parelladaa, sekä samppanjan valmistuksessa käytettyjä Chardonnayta ja Pinot Noiria. Chardonnay tuo viiniin hapokkuutta ja aromikkuutta, kun taas pieni lisäys Pinot Noiria tuo viiniin runkoa ja rotevuutta. 15 kuukautta kestävä pullokypsytys tuo viinin eri elementit yhteen harmoniseksi kokonaisuudeksi.
Viini on valmistettu klassisesta samppanjarypäleestä, Pinot Noirista, josta valmistetut viinit ovat ryhdikkäitä ja linjakkaita. Viiniin käytetyt rypäleet poimittiin käsin, jonka jälkeen rypäleet puristettiin. Ensimmäisen käymisen jälkeen viini pullotettiin ja sen sen annettiin kypsyä Freixenet’n talon alla sijaitsevissa kalkkikivikellareissa vähintään 10 kuukauden ajan.